Recent voltooiden al onze medewerkers de cursus ‘dakvenstermeesters’, waarmee wij nu beschikken over het Dakvernstermeesters Montage Keurmerk. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van de inbouw van daglichtproducten op zowel hellende als platte daken te bewaken. Denk hierbij aan dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepel, lichtstraten, daktoetredingen en dakkapellen. De montage daarvan is een erg specialistische klus en het is belangrijk dat het werk goed wordt uitgevoerd.

De kwaliteit van ons werk is bewezen

Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk bevestigt de kwaliteit van ons werk, want bedrijven die het keurmerk verdienen voldoen aan strenge criteria, hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn SKH gecertificeerd. Alles bij elkaar geeft dit onze opdrachtgevers een flink stuk extra zekerheid over de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Ook in de toekomst blijven wij onszelf natuurlijk graag verbeteren en scholen wij ons bij waar nodig. Wij zorgen dat wij alle nodige cursussen en certificeringen op zak hebben, zodat u altijd verzekerd bent van uitstekend vakwerk.

Kwaliteitsborging

Er is een wet in behandeling in de Eerste Kamer, namelijk de wet Kwaliteitsborging. De eisen uit deze nieuwe wet worden nu al regelmatig gebruikt om het kwaliteitsniveau van bouwbedrijven aantoonbaar te maken. Dat geldt ook voor het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, bedrijven die het keurmerk hebben, voldoen nu al aan de eisen zoals gesteld in de nieuwe wet Kwaliteitsborging.