Wij zijn dakvenstermeesters

Recent voltooiden al onze medewerkers de cursus ‘dakvenstermeesters’, waarmee wij nu beschikken over het Dakvernstermeesters Montage Keurmerk. Het keurmerk is in het leven geroepen om de kwaliteit van de inbouw van daglichtproducten op zowel hellende als platte daken te bewaken. Denk hierbij aan dakramen, daglichtsystemen, lichtkoepel, lichtstraten, daktoetredingen en dakkapellen. De montage daarvan is een erg specialistische klus en het is belangrijk dat het werk goed wordt uitgevoerd.

De kwaliteit van ons werk is bewezen

Het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk bevestigt de kwaliteit van ons werk, want bedrijven die het keurmerk verdienen voldoen aan strenge criteria, hebben de nodige trainingen gevolgd en zijn SKH gecertificeerd. Alles bij elkaar geeft dit onze opdrachtgevers een flink stuk extra zekerheid over de kwaliteit van het uitgevoerde werk.

Ook in de toekomst blijven wij onszelf natuurlijk graag verbeteren en scholen wij ons bij waar nodig. Wij zorgen dat wij alle nodige cursussen en certificeringen op zak hebben, zodat u altijd verzekerd bent van uitstekend vakwerk.

Kwaliteitsborging

Er is een wet in behandeling in de Eerste Kamer, namelijk de wet Kwaliteitsborging. De eisen uit deze nieuwe wet worden nu al regelmatig gebruikt om het kwaliteitsniveau van bouwbedrijven aantoonbaar te maken. Dat geldt ook voor het Dakvenstermeesters Montage Keurmerk, bedrijven die het keurmerk hebben, voldoen nu al aan de eisen zoals gesteld in de nieuwe wet Kwaliteitsborging.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties