Dakster Dakdekker Enkhuizen

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een professionele dakdekker in Enkhuizen en omgeving? Dan hebt u bij dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking gevonden wat u zocht. Wij zijn een specialist in dakwerken, zoals dakbedekkingen leggen, dakpannen vervangen, dak- en dakgootreparatie, dakrenovatie en installatie van dakisolatie. Ontdek op deze pagina hoe wij u als dakdekkersbedrijf kunnen helpen in Enkhuizen en omgeving!

De dakdekker in Enkhuizen: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Gevestigd in Enkhuizen en sinds het jaar 2000 niet meer weg te denken als dé dakdekker van Enkhuizen en omgeving: dat is dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking natuurlijk. Wij voorzien in dakwerken voor particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Daarbij is geen project ons te groot en denken we in oplossingen in plaats van in moeilijkheden. Kom gerust eens in gesprek met ons bedrijf over een reparatie of een renovatie.

Elk dak is immers anders. Uw project vraagt om een andere aanpak dan overige dakwerken. Daarom bieden wij als dakdekker enkel maatwerk-oplossingen aan. We beoordelen de situatie altijd eerst ter plaatse en kunnen u op basis daarvan een goed plan van aanpak aanbieden. U kunt dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking inschakelen voor dakwerken aan onder meer:

 • platte daken
 • hellende daken
 • pannendaken
 • nieuwbouwwoningen
 • renovatieprojecten

Dakgoot reparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Enkhuizen

De dakdekkers van Dakster Dakbedekking uit Enkhuizen volgen jaarlijks opfriscursussen betreffende veiligheid en verwerkingsmethoden. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen we de hoogstaande kwaliteit blijven bieden aan onze dakwerken, zoals men inmiddels van ons gewend is. Met behulp van het best verkrijgbare materiaal draaien zij hun handen niet om voor dakwerken als dakreparatie, dakgoot reparatie en dakrenovatie. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakreparatie en dakrenovatie aan dakbedekkingen als:

 • bitumen dakbedekking
 • pvc dakbedekking
 • epdm dakbedekkingen
 • dakpannen
 • shingles dakbedekking
 • leien dakbedekking

Dakisolatie en overige dak-toepassingen

Ons dakdekkersbedrijf uit Enkhuizen kent daarnaast nog meer specialismen. Naast dakreparatie en dakrenovatie kunt u ons als dakdekker bijvoorbeeld ook inschakelen voor het isoleren van het dak.

Wij hebben als ervaren bedrijf ruime ervaring met de verschillende materialen die voor dakisolatie gebruikt worden en verzorgen dakisolatie voor platte- en schuine daken. Door uw dak goed te laten isoleren, zorgt u niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat in uw woning, maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de energienota.

In sommige gevallen ontvangt u van de overheid ook nog eens een subsidie als u uw dak laat uitrusten met dakisolatie. Dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking is bekend met de regelgeving omtrent dakisolatie en zal u hier dan ook uitgebreid over adviseren wanneer u ons inschakelt om uw dak te isoleren, eventueel in combinatie met overige duurzame energieoplossingen, zoals zonnepanelen. Ook hier kunt u immers mogelijk een subsidie voor ontvangen. Dakster Dakbedekking helpt u er graag bij!

Toebehoren en overige dakwerkzaamheden

Als professionele dakdekker beschikken we over uitgebreide expertise als het om dakwerken gaat, maar gaat uw project onze pet te boven, dan hebben we een uitgebreid netwerk waar we als dakdekkersbedrijf al jaren mee samen werken. Hierdoor zijn wij in staat om ook overige dakwerkzaamheden uit te voeren en u te helpen bij daktoebehoren zoals:

 • groene daken (eco dakbedekking)
 • dakterras aanleggen
 • zonnepanelen plaatsen
 • schoorsteen metselen
 • nieuwe voegen voorzien in reeds bestaande muren
 • plaatsen van een dakkapel
 • deuren en kozijnen plaatsen
 • schilderwerken

Dakdekker Enkhuizen inschakelen

Wilt u direct een dakdekker uit Enkhuizen inschakelen? Een complete dakrenovatie, een (kleine) dakreparatie of dakpannen die vervangen moeten worden? Wellicht is het tijd om dakisolatie te laten installeren of misschien zelfs wel zonnepanelen of een dakkapel.

Twijfel dan niet langer en schakel dakdekkersbedrijf Dakster Dakbeddeking uit Enkhuizen in voor uw dakwerken. We ontdekken graag hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn.

U kunt ons van maandag tot zaterdag telefonisch bereiken op 0228 724 379 of door ons een bezoek te brengen aan De Hoek 43 in Enkhuizen (industrieterrein Schepenwijk). Liever online een dakschouw inplannen of meer te weten komen over ons als dakdekker? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties