Dakster Dakdekker Enkhuizen

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een professionele dakdekker in Enkhuizen en omgeving? Dan hebt u bij dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking gevonden wat u zocht. Wij zijn een specialist in dakwerken, zoals dakbedekkingen leggen, dakpannen vervangen, dakrenovatie en dakisolatie.

De dakdekker in Enkhuizen: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Gevestigd in Enkhuizen en sinds het jaar 2000 niet meer weg te denken als dé dakdekker van Enkhuizen en omgeving: dat is dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking natuurlijk. Wij voorzien in dakwerken voor particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Daarbij is geen project ons te groot en denken we in oplossingen. Kom gerust eens in gesprek.

Elk dak is immers anders en elk project vraagt om een eigen aanpak. Daarom bieden wij als dakdekker enkel maatwerk-oplossingen aan. We beoordelen de situatie altijd eerst ter plaatse en bieden u op basis daarvan een goed plan van aanpak aan. Schakel dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking in voor allerlei soorten daken, zoals:

Dakrenovatie in Enkhuizen

Voor dakrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers uit Enkhuizen volgen jaarlijks opfriscursussen over veiligheid en verwerkingsmethoden en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze leveren hoogstaande kwaliteit, zoals men inmiddels van ons gewend is. Met het best verkrijgbare materiaal draaien zij hun handen niet om voor dakrenovatie in Enkhuizen en omstreken. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakrenovatie aan bijvoorbeeld:

 • Bitumen dakbedekking
 • Pvc dakbedekking
 • Epdm dakbedekkingen
 • Dakpannen
 • Shingles dakbedekking
 • Leien dakbedekking

Dakisolatie in Enkhuizen

Ook kunt u ons inschakelen voor dakisolatie in Enkhuizen.

Wij hebben ruime ervaring met de verschillende materialen voor dakisolatie en verzorgen dakisolatie voor platte- en schuine daken. Door uw dak goed te isoleren, zorgt u niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat, maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de energienota.

In sommige gevallen ontvangt u van de overheid een subsidie als u gaat voor dakisolatie. Wij zijn bekend met de regelgeving omtrent dakisolatie en adviseren u graag als u ons inschakelt om uw dak te isoleren. Ook adviseren we u indien gewenst over overige duurzame energieoplossingen waar u subsidie voor kunt aanvragen, zoals zonnepanelen. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakisolatie in Enkhuizen!

De dakdekker voor overige daken en werkzaamheden

Als professionele dakdekker beschikken we over uitgebreide expertise als het om dakwerken gaat. Daarnaast hebben we een uitgebreid netwerk waar we als dakdekkersbedrijf al jaren mee samenwerken. Daardoor kunnen we u helpen bij bijna alle dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

 • Zonnepanelen plaatsen
 • Schoorsteen metselen
 • Nieuwe voegen voorzien in reeds bestaande muren
 • Dakkapel plaatsen
 • Deuren en kozijnen plaatsen
 • Schilderwerken

Neem contact op met Dakdekker Enkhuizen

Op zoek naar een dakdekker uit Enkhuizen? Wij helpen u met o.a. complete dakrenovatie, een nieuw dak, dakisolatie, zonnepaneel dakpannen of een dakkapel.

Schakel de expertise van dakdekkersbedrijf Dakster Dakbeddeking uit Enkhuizen in voor uw dakwerken.

Neem contact met ons op of bel ons direct van maandag t/m vrijdag op 0228 724 379.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland