Dakisolatie van de dakspecialisten

Wij zijn van mening dat een goed geïsoleerd dak de beste investering is die u aan uw huis kunt doen. Lees hieronder de voordelen van dakisolatie.

Dakisolatie

De beste investering voor uw huis, geeft direct resultaat.

Daken isoleren is wat wij graag doen. Er zijn namelijk legio voordelen te noemen waarom u uw dak door ons wil laten isoleren. Wij verzorgen isolatie voor zowel platte als hellende (dakpannen, leien of shingles) daken. Het is zo dat er geen kant en klare oplossing voor een dak zijn, dit is altijd maatwerk afhankelijk van uw situatie.
Wij beoordelen de situatie ter plaatse en kunnen op basis daarvan een goed plan van aanpak aanbieden.

Kijk bij projecten welke woningen wij al van een hoogwaardige isolatie schil hebben voorzien of neem contact met ons op om een dakschouw in te plannen en de mogelijkheden voor dakisolatie te bespreken. Alle klanten waar wij het huis voor geïsoleerd hebben komen nadien met dezelfde argumenten; hadden we dit maar veel eerder gedaan, wat een geweldig verschil op de bovenverdieping in de koude wintermaanden en warme zomerdagen tot het grote verschil in stookkosten (oftewel een flinke besparing op de energierekening!)

Over dakisolatie

Kort gezegd biedt een goed geïsoleerd huis de volgende voordelen:

 

  • Hoge besparing op de energiekosten
  • Verhoging van het wooncomfort
  • Waardestijging van de woning
  • Korte terugverdien tijd

Stel uw vraag vooral aan onze dakspecialisten, dat is geheel vrijblijvend en u krijgt meteen een beter beeld van de totale omvang van uw project.

F.A.Q.

Heeft u vragen over dakisolatie? Kijk hiernaast. Staat uw vraag er niet bij? Druk dan op de knop hieronder om contact met ons op te nemen!

Wij wonen in een oud pand met monumenten status. Kunnen wij ook isoleren?

In principe kunnen wij elk dak geschikt maken om te isoleren. Wel zijn er speciale ‘uitdagingen’ met een monumentaal pand welke wij niet uit de weg gaan.

Ons dak heeft dakkapellen, dakramen of andere obstakels. Kunnen wij ook isoleren?

 Wij kunnen voor al deze voorkomende zaken een oplossing bedenken en uitvoeren. 

Wij hebben al aan de binnenzijde een afwerking met isolatie verwerkt. Kunnen wij ook isoleren?

Afhankelijk van de gebruikte isolatie, dampschild en enkele andere zaken zijn er mogelijkheden om zelfs dan nog op een juiste manier  te isoleren.

Welke type isolatie gebruiken jullie?

Na een dakschouw komen wij met een gedegen plan van aanpak waarin dikte, Rc-waarde en andere zaken zijn beschreven, speciaal toegepast op uw situatie.

Welke isolatie kunnen jullie nog meer verwerken?

In enkele gevallen gebruiken wij gevelisolatie bij bijvoorbeeld vervangen van geveldelen. Bij spouw- of vloerisolatie kunnen wij een andere specialist adviseren.

Projecten – dakisolatie

Dakisolatie

 Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energie rekening, geeft meer wooncomfort en zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Platte daken

Dakdekking nodig voor uw platte dak? Wij zorgen voor dakdekking van de hoogste kwaliteit. Van traditionele bitumen tot moderne materialen zoals epdm. 

Hellende daken

Hellende daken worden vaak waterdicht gemaakt met dakpannen. Wij hebben inmiddels honderden panden van nieuwe daken voorzien, van dakpannen tot shingles en leien daken.

Lood- en zinkwerk

Voor het sluitend maken van uw waterdichte dak kan ons professioneel lood- en zinkwerk niet ontbreken.

Onderhoud

Een goed functionerend daksysteem heeft professioneel en periodiek onderhoud nodig. Onze ervaren dakdekkers sporen tijdig problemen op, waarmee u overbodige kosten tot een minimum kunt beperken.

Diverse werkzaamheden

Naast het waterdicht maken van uw dak leveren wij een scala aan overige werkzaamheden voor uw dak. Denk aan het maken van een dakterras, het plaatsen van zonnepanelen, een groen dak etc.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland