Dakster Dakdekker Hoorn

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakdekker Hoorn

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakdekker in Hoorn nodig en tot op heden niet precies gevonden wat u zocht? Dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking is werkzaam in de omgeving en is gespecialiseerd in dakwerken als dakpannen vervangen, diverse soorten dakbeddekkingen leggen, reparatie van dak en dakgoot en isolatie van daken. Ontdek op deze pagina hoe wij u als dakdekker in Hoorn van dienst kunnen zijn!

Dakdekker in Hoorn: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Alhoewel we niet in Hoorn, zijn gesitueerd met ons dakdekkersbedrijf, zijn we ook in Hoorn niet meer weg te denken als specialist als het om dakwerken gaat. Sinds 2000 zijn wij als dakdekker werkzaam in Hoorn en omgeving en leveren wij onze diensten aan particulieren, bouwbedrijven, VvE’s en woningcoöperaties. Geen klus is ons daarbij te gek, geen project te groot. Wij hebben reeds succesvol gewerkt met particulieren en bedrijven onder andere aan renovatie, dakpannen vervangen en algemene reparatie.

Samenwerken met Dakster Dakbedekking betekent altijd een maatwerk-oplossing voor uw dakwerken. Elk dak is immers anders en iedere situatie vraagt om andere oplossingen. Er is dan ook nooit een kant-en-klare-oplossing voor dakwerkzaamheden en daarom beoordelen we de situatie altijd eerst ter plaatse. Zo kunnen we altijd een goed plan van aanpak aan u overleggen voordat we aan de slag gaan. U kunt ons bedrijf als dakdekker in Hoorn inschakelen voor onder meer:

Dakreparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Hoorn

Dakreparatie en dakrenovatie is zeer specialistisch werk. Wij vinden het als dakdekkersbedrijf dan ook erg belangrijk dat onze dakdekkers goed op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en verwerkingsmethoden. Jaarlijks volgen zijn diverse opfriscursussen, zodat zij onze dakrenovaties en dakreparaties kunnen uitvoeren met de hoogstaande kwaliteit die men intussen van ons gewend is. Hierbij werken zij met de best verkrijgbare materialen die er voor handen zijn en zodoende draaien zij de hand niet om voor uiteenlopende dakwerkzaamheden zoals dakgootreparatie, dakreparatie en dakrenovatie. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Wij helpen u als professionele dakdekker in Hoorn graag bij dakbedekkingen als:

Dak isolatie en overige dak-toepassingen

Onze service als professionele dakdekker stopt echter niet bij dakreparatie, dakrenovatie en dakpannen vervangen. Dakster Dakbedekking helpt u bijvoorbeeld ook graag bij het installeren van dak isolatie in de woning. In de loop der jaren hebben wij tal van schuine- en platte daken voorzien van dak isolatie en zijn zodoende bekend met alle gebruikte technieken en de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor dak isolatie.

We gaan graag het gesprek met u aan om te onderzoeken welke soort dak isolatie het beste bij uw persoonlijke situatie past en adviseren u ook over eventuele subsidies en/of belastingvoordelen. In sommige gevallen kunt u namelijk aanspraak maken op een subsidie voor de dak isolatie of overige (belasting)voordelen. Wij zijn bekend met de regelgeving omtrent duurzame milieuoplossingen en staan graag voor u klaar om u er over te adviseren. Kom gerust in gesprek met een van de specialisten van ons dakdekkersbedrijf.

Toebehoren en overige dakwerkzaamheden

Onze expertise als professioneel dakdekkersbedrijf reikt ver als het om dakwerken gaat, maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw project ons boven de pet gaat. Gelukkig hebben we in de jaren die wij als dakdekker actief zijn een breed netwerk opgebouwd van vakspecialisten die ons kunnen helpen bij diverse dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

Dakdekker Hoorn inschakelen

Benieuwd wat wij als dakdekker voor u in Hoorn kunnen betekenen? Hoe wij u kunnen helpen bij diverse werkzaamheden aan uw dak zoals dakreparatie, dakrenovatie of dak isolatie? Wij staan als altijd paraat voor deskundig advies. Met de ruime ervaring kan ons bedrijf ook direct in actie komen.

Neem dan snel contact op met ons dakdekkersbedrijf. We ontdekken graag hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn. Bel ons snel op 0228 724 379 om met een van onze medewerkers te spreken of neem contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland