Dakster dakdekker Amsterdam

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster dakdekker Amsterdam

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Hebt u een groot project voor een dakdekker in Amsterdam? Dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking is werkzaam in Amsterdam en omgeving en is specialist in dakwerken, zoals dakbedekking leggen, dakpannen vervangen, dakgoot- en dakreparatie en het installeren van dak isolatie. Lees snel verder hoe wij u als dakdekkersbedrijf in Amsterdam kunnen helpen met uw dakwerken!

Dakdekker in Amsterdam: Dakster Dakbedekking

Weliswaar zijn wij als dakdekker niet gevestigd in Amsterdam, maar de hoofdstad en omliggende gemeentes gelden wel als ons werkgebied. Sinds 2000 zijn wij als professioneel dakdekkersbedrijf niet meer weg te denken als het gaat om dakwerken aan nieuwe- of reeds bestaande woningen. Dakster Dakbedekking levert diensten aan particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningcoöperaties. Nieuwe uitdagingen gaan wij maar wat graag aan en geen project is ons daarbij te groot.

Voor al onze dakwerken in Amsterdam leveren wij als dakdekker maatwerk-oplossingen. Uw dak en project is uniek. Een kant-en-klare oplossing is er bij dakreparatie of dakrenovatie nooit. Daarom beoordelen we de situatie altijd eerst ter plaatse, zodat we u op basis daarvan altijd een gedegen plan van aanpak kunnen bieden. U kunt ons als dakdekker inschakelen voor dakwerken aan onder andere:

Dakreparatie & dakrenovatie in Amsterdam

Dakreparatie en dakrenovatie is specialistisch werk, waar u een professioneel dakdekker voor nodig heeft. Zeker in een gemeente als Amsterdam, waar woningen en panden van grote historische waarde staan, is kennis van de laatste verwerkingsmethoden een absolute must. Om die reden volgt ons personeel ieder jaar opnieuw diverse opfriscursussen, zodat zij altijd de hoogstaande kwaliteit aan onze dakwerken kunnen blijven bieden zoals men intussen van ons dakdekkersbedrijf gewend is. Tel hierbij de best verkrijgbare materialen bij op en u begrijpt waarom wij als dakdekker ons hand niet omdraaien voor dakwerken zoals dakgoot reparatie, dakreparatie en dakrenovatie. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Als dakdekker helpen we u in Amsterdam graag bij dakreparatie en dakrenovatie aan dakbedekkingen als:

Dakisolatie en overige dak-toepassingen

Als professioneel dakdekkersbedrijf kennen we daarnaast nog diverse andere specialismen. Zo kunt u ons als dakdekker naast dakreparatie en dakrenovatie bijvoorbeeld ook inschakelen voor het installeren van dak isolatie. We hebben al talloze platte- en schuine daken voorzien van dak isolatie en zijn bekend met de verschillende materialen die voor dakisolatie gebruikt kunnen worden. We gaan graag met u het gesprek aan om te ontdekken welke vorm van dak isolatie het meest geschikt is voor uw persoonlijke situatie.

Ook zijn wij als dakdekker bekend met de regelgeving omtrent dak isolatie in de gemeente Amsterdam. In sommige gevallen kunt u – wanneer u uw dak laat isoleren (eventueel i.c.m. andere duurzame oplossingen zoals zonnepanelen) – een subsidie ontvangen. Dakdekkersbedrijf  Dakster dakbedekking adviseert u graag over de mogelijkheden rondom subsidies en belastingvoordelen omtrent dakisolatie en overige duurzame oplossingen aan uw dak.

Toebehoren en overige dakwerkzaamheden

We beschikken als professionele dakdekker over een uitgebreide expertise als het om dakwerken gaat, maar het kan voorkomen dat uw project ons boven de pet gaat. Wij werken met particulieren maar ook met bedrijven. Gelukkig hebben we in de loop der jaren een uitgebreid netwerk van overige specialisten om ons heen verzameld die ons bij kunnen staan bij diverse dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

Ons dakdekkersbedrijf in Amsterdam inschakelen

Is het tijd om een professioneel dakdekker uit Amsterdam in te schakelen voor de werkzaamheden die verricht moeten worden aan uw dak? Zoals een complete dakrenovatie of een dakreparatie? Wellicht bent u intussen overtuigd van de voordelen van dakisolatie of wilt u zelf uw eigen energie opwekken middels zonnepanelen. Of vraagt een gezinsuitbreiding om meer ruimte in uw woning en is de ideale oplossing het plaatsen van een dakkapel? In alle gevallen staan wij als dakdekker voor u klaar om uw dakwerken in Amsterdam en omgeving aan te pakken. Ons dakdekkersbedrijf ontdekt graag hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn.

Ons bedrijf staat voor u klaar. Bel ons snel op 0228 724 379 of neem contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties