Dakster dakdekker Amsterdam

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Amsterdam? Wij zijn specialist in dakwerken en helpen u graag met werkzaamheden aan uw dak zoals dakbedekking leggen, dakpannen vervangen, dakisolatie en dakrenovatie. 

Dakdekker in Amsterdam: Dakster Dakbedekking

Als dakspecialist helpen we u graag met allerlei projecten als dakdekker in Amsterdam en omgeving. We helpen niet alleen particulieren, maar ook VvE’s, bouwbedrijven en woningcoöperaties. Geen project is ons te groot.

We leveren maatwerk-oplossingen als dakdekker in Amsterdam en ongeving, want elk dak en project is uniek. Daarom komen we graag bij u langs om de situatie te bekijken en bieden we een plan op maat met de juiste aanpak voor uw project. Schakel ons in als dakdekker in Amsterdam voor onder andere:

Dakrenovatie in Amsterdam

Voor dakrenovatie in Amsterdam bent u bij ons aan het juiste adres. Woningen en panden van grote historische waarde vergen kennis van zaken. Daarom zijn onze specialisten altijd op de hoogte van de laatste kennis op gebied van veilig werken, verwerkingsmethoden en ontwikkelingen in dakbedekking. Zo zorgen we voor hoogstaande kwaliteit die men intussen gewend is van ons.

Wij werken met de best verkrijgbare materialen voor dakbedekking, volgen jaarlijkse cursussen en draaien we onze hand dus niet om voor uiteenlopende renovaties. U kunt ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Als specialist in dakrenovatie in Amsterdam schakelt u ons in voor bijvoorbeeld:

Dakisolatie in Amsterdam

Ook kunt u bij ons terecht voor dakisolatie in Amsterdam en omgeving. Met veel ervaring en kennis van verschillende materialen voor dakisolatie verzorgen we hoge kwaliteit dakisolatie voor platte én schuine daken. Zo profiteert u niet alleen van een aangenamer binnenklimaat, maar bespaart u ook op energiekosten.

Ook zijn wij bekend met de regelgeving omtrent dakisolatie in de gemeente Amsterdam. In sommige gevallen kunt u – wanneer u uw dak laat isoleren (eventueel i.c.m. andere duurzame oplossingen zoals zonnepanelen) – een subsidie ontvangen. We adviseren u graag over de mogelijkheden rondom subsidies en belastingvoordelen omtrent dakisolatie of andere duurzame oplossingen aan uw dak.

De dakdekker voor overige daken en toepassingen

Als professioneel dakdekkersbedrijf kennen we daarnaast ook andere specialismen. En indien een bepaald gedeelte van een opdracht niet binnen onze expertise valt, schakelen we ons brede netwerk aan professionals in. Daardoor kunnen we u helpen met allerlei werkzaamheden, zoals:

Neem contact op met Dakster: professionele dakdekker in Amsterdam

Op zoek naar een professionele dakdekker in Amsterdam of omgeving? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

Neem contact met ons op of bel ons op 0228 724 379

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland