Energie opwekken via het dak

De meeste daken vangen op jaarbasis een flinke hoeveelheid zonlicht op. Daar wordt in ons land steeds meer van geprofiteerd. Veel daken zijn voorzien van zonnepanelen maar ook daar waar dat niet zo lijkt te zijn, kan er sprake zijn van energieopwekking via het dak. Er zijn namelijk ook al zonnedakpannen op de markt. Die zien eruit als normale dakpannen, maar fungeren stuk voor stuk als zonnecel. Omdat het lijkt alsof er sprake is van een normaal dak, is deze oplossing erg geschikt voor monumenten. Lijkt het u wat, zo’n energieopwekkend dak? Dan geven wij u natuurlijk graag advies.

Goed voor milieu en portemonnee

Energieopwekking via het dak is niet alleen heel duurzaam en goed voor het milieu, u bespaart op termijn ook hoge kosten. De investering in een goede installatie is fors, maar daar plukt u daarna nog een hele lange tijd de vruchten van. Voor het plaatsen van zonnepanelen op een dak is geen vergunning nodig, tenzij het pand een monument betreft.

Bij een dakrenovatie of bij de bouw van een nieuw huis wordt de installatie voor het opwekken van energie vaak meteen bij de werkzaamheden meegenomen. Heeft u meer informatie nodig? Wij helpen u graag verder. Neem vooral contact met ons op als u vragen heeft.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning

chris@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen

administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 37088942
BTW NL002100550B35