Dakster Dakdekker Alkmaar

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Alkmaar en omgeving? Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekking is actief in Alkmaar als dakdekker en specialist in diverse dakwerken, zoals dakreparatie, dakgootreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie. Ontdek wat wij als dakdekker in Alkmaar en omgeving voor u kunnen betekenen!

Dakdekker in Alkmaar: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Vanuit onze standplaats in Enkhuizen helpen wij klanten in Noord-Hollands, daarom kunt u voor dakbedekking in Alkmaar bij ons terecht. Sinds het jaar 2000 zijn wij niet meer weg te denken als dakspecialist en leveren wij onze diensten aan particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningcoöperaties.

Voor onze dakwerken leveren we altijd een maatwerk-oplossing. Als professioneel bedrijf werken wij graag met u samen. Geen enkel dak is immers hetzelfde en uw project is uiteraard anders dan alle overige dakprojecten waar wij aan gewerkt hebben. We komen dus altijd eerst ter plaatse een kijkje nemen zodat we u altijd een goed plan van aanpak kunnen bieden. Wij werken met zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons als dakdekker in Alkmaar inschakelen voor dakwerken aan onder meer:

Dakrenovatie in Alkmaar

Voor dakrenovatie in Alkmaar bent u bij ons aan het juiste adres. Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste kennis op gebied van veilig werken, verwerkingsmethodes en ontwikkelingen in dakdekking. Zo zorgen we voor hoogstaande kwaliteit die men intussen gewend is van ons.

Daarbij werken we bij Dakster Dakbedekking enkel met de best verkrijgbare materialen en draaien we onze hand dus niet om voor uiteenlopende renovaties. U kunt ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Als specialist in dakrenovatie in Alkmaar schakelt u ons in voor bijvoorbeeld:

Dakisolatie in Alkmaar

Ook is Dakster er voor al uw dakisolatie in Alkmaar en omgeving. Wij hebben ruime ervaring met de verschillende materialen voor dakisolatie en verzorgen dakisolatie voor platte en schuine daken. Door uw dak goed te isoleren, zorgt u niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat, maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de energienota.

Wij zijn bekend met de regelgeving omtrent dakisolatie en adviseren u graag over mogelijke subsidies bij het isoleren van uw dak. Ook adviseren we u indien gewenst over overige duurzame energieoplossingen waar u subsidie voor kunt aanvragen, zoals zonnepanelen. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakisolatie in Alkmaar!

De dakdekker voor overige daken en toepassingen

Naast dakrenovatie en dakisolatie helpen we u ook graag met andere werkzaamheden aan uw dak. Indien een bepaalde werkzaamheid niet binnen onze expertise ligt schakelen wij ons uitgebreide netwerk in. Zo weet u zeker dat de klus goed en professioneel geklaard wordt. Zo kunnen we u ook helpen met dakwerkzaamheden in Alkmaar zoals:

  • Het aanleggen van een dakterras voor uw bedrijf
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het installeren van deuren en ramen
  • Het metselen van een nieuwe schoorsteen
  • Het installeren van zonnepanelen
  • Schilderwerken

Neem contact op met Dakster: dé dakdekker in Alkmaar en omgeving

Op zoek naar een professionele dakdekker in Alkmaar of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Dakster Dakbedekking. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

Neem contact met ons op of bel ons op 0228 724 379!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland