Dakster Dakdekker Noord-Holland

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een professionele dakdekker in Noord-Holland? Dan zit u goed bij dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking! Wij zijn specialist in dakwerken, zoals dakbedekkingen leggen, dakpannen vervangen, dakrenovatie en dakisolatie.

De dakdekker in Noord-Holland: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Dakster is dé dakdekker in Noord-Holland. We zijn gevestigd in Enkhuizen en voorzien in dakwerken voor particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningbouwcoöperaties. Daarbij is geen project ons te groot en denken we in oplossingen. 

Dakdekker in Noord-Holland

Elk dak is anders en elk project vraagt om een eigen aanpak. Daarom komen we eerst langs om alles te bekijken en maken we voor ieder project een plan en aanpak op maat. Zo kunt u bij ons terecht als u op zoek bent naar een dakdekker in Noord-Holland voor bijvoorbeeld:

Dakrenovatie in Noord-Holland

Voor dakrenovatie in Noord-Holland bent u bij ons aan het juiste adres. Onze dakdekkers uit Noord-Holland volgen jaarlijks opfriscursussen over veiligheid en verwerkingsmethoden en zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ze leveren hoogstaande kwaliteit, zoals men inmiddels van ons gewend is. Daarbij gebruiken we alleen het beste materiaal, wat een duurzame oplossing biedt voor uw woning. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakrenovatie aan bijvoorbeeld:

 • Bitumen dakbedekking
 • Pvc dakbedekking
 • Epdm dakbedekkingen
 • Dakpannen
 • Shingles dakbedekking
 • Leien dakbedekking

Dakisolatie in Noord-Holland

Schakel Dakster in voor dakisolatie in Noord-Holland. Wij hebben ruime ervaring met de verschillende materialen voor dakisolatie en verzorgen dakisolatie voor platte- en schuine daken. Door uw dak goed te isoleren, zorgt u niet alleen voor een aangenamer binnenklimaat, maar bespaart u ook nog eens aanzienlijk op de energienota.

Daarnaast adviseren wij u graag over de regelgeving omtrent dakisolatie en bijbehorende subsidies. En over overige duurzame energieoplossingen waar u subsidie voor kunt aanvragen, zoals zonnepanelen. Dakster Dakbedekking helpt u graag bij dakisolatie in Noord-Holland!

De dakdekker voor overige daken en werkzaamheden

Profiteer van uitgebreide expertise van Dakster dakbedekking. Naast onze eigen specialismen hebben we een uitgebreid netwerk van andere professionals waar we al jaren mee samenwerken. Daardoor kunnen we u helpen bij bijna alle dakwerkzaamheden en bijbehorende werkzaamheden zoals:

 • Zonnepanelen plaatsen
 • Schoorsteen metselen
 • Nieuwe voegen voorzien in reeds bestaande muren
 • Dakkapel plaatsen
 • Deuren en kozijnen plaatsen
 • Schilderwerken

Neem contact op met Dakster: dé dakdekker in Noord-Holland

Op zoek naar een dakdekker in Noord-Holland? Wij helpen u bijvoorbeeld dakrenovatie of -isolatie, het plaatsen van een nieuw dak, zonnepaneel dakpannen of een dakkapel.

Neem contact op of bel ons direct op 0228 724 379.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland