Dakramen in een pannendak

Heeft u een pannendak (een dak voorzien van dakpannen) en denkt u erover om dakramen te plaatsen? Dan kunt u dat met een gerust hart aan ons overlaten. Wij plaatsen uw nieuwe dakraam of dakramen met deskundige precisie en hebben hier veel ervaring mee. Het plaatsen van een dakraam vereist meestal geen vergunning (let wel op als het een monumentaal pand betreft), maar het is altijd verstandig om dit even na te vragen bij uw gemeente.

Een dakraam in een pannendak: waarop letten?

Bepaal van tevoren goed waar het dakraam moet komen en houd er rekening mee dat er soms nog iets geschoven moet worden. Dat hangt met name af van de dakconstructie en uw wensen voor het dakraam. Vaak plaatsen wij dakramen als onderdeel van een totale dakrenovatie, maar dat hoeft natuurlijk niet. Bovendien kunt u kiezen of u eenvoudige dakramen wilt laten plaatsen, of bijvoorbeeld ramen die elektrisch te bedienen zijn. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden met u te bespreken en kijken dan meteen naar de situatie ter plaatse. Aan de hand daarvan geven wij u een goed en deskundig advies.

De voordelen van een dakraam

Vaak komt de plaatsing van een dakraam ter sprake wanneer er nagedacht wordt over een renovatie, of wanneer iemand bijvoorbeeld een zolderkamer bewoonbaar wil maken. Van een donkere kamer verandert de ruimte met een dakraam ineens in een lichte, groter lijkende ruimte die zich uitstekend leent voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer. De investering voor een dakraam betaalt zich dan dubbel en dwars terug, omdat het huis op deze manier meer mogelijkheden biedt en meer waard wordt.

Wilt u een dakraam plaatsen?

Vraag ons dan om een vrijblijvende offerte op maat. Wij geven u graag een goed advies, dat bij uw wensen en bij uw pand past. Heeft u vragen over het plaatsen van dakramen in uw pannendak? Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Dakisolatie

 Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energie rekening, geeft meer wooncomfort en zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Platte daken

Dakdekking nodig voor uw platte dak? Wij zorgen voor dakdekking van de hoogste kwaliteit. Van traditionele bitumen tot moderne materialen zoals epdm. 

Hellende daken

Hellende daken worden vaak waterdicht gemaakt met dakpannen. Wij hebben inmiddels honderden panden van nieuwe daken voorzien, van dakpannen tot shingles en leien daken.

Lood- en zinkwerk

Voor het sluitend maken van uw waterdichte dak kan ons professioneel lood- en zinkwerk niet ontbreken.

Onderhoud

Een goed functionerend daksysteem heeft professioneel en periodiek onderhoud nodig. Onze ervaren dakdekkers sporen tijdig problemen op, waarmee u overbodige kosten tot een minimum kunt beperken.

Diverse werkzaamheden

Naast het waterdicht maken van uw dak leveren wij een scala aan overige werkzaamheden voor uw dak. Denk aan het maken van een dakterras, het plaatsen van zonnepanelen, een groen dak etc.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland