Onze certificeringen

 Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, zowel voor het werk dat we leveren als voor onze arbeidsomstandigheden. Bekijk hier onze certificeringen.

Dakster dakbedekkingen

SBB erkend leerbedrijf certificaat

Erkend leerbedrijf

Dakster is erkend leerbedrijf volgens de eisen van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit betekent dat wij een goede werkplek bieden voor leerlingen, zodat ze goed worden in hun vak. We begeleiden leerlingen en zorgen voor goede en veilige werkomgeving.

logo Gebouwschil Nederland

Gebouwschil Nederland

Dakster is aangesloten bij Gebouwschil Nederland. Deze belangenorganisatie voor dak- en gevelspecialisten zet zich in voor de ontwikkeling van de branche. Zo werken ze aan het collectieve belang van vakmanschap, professioneel ondernemerschap en werkgeverschap.

VCA certificaat

VCA certificaat (Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers)

Bij Dakster vinden we het belangrijk om veilig en gezond te werken. Daarom doen we trainingen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en daarmee hebben we het VCA keurmerk behaald. Zo kunnen we elke dag weer veilig aan de slag. 

FSC certificering

FSC certificaat (Forest Stewardship Council)

Wij gebruiken zo veel mogelijk hout – en producten waarin hout is verwerkt – met het FSC-keurmerk. FSC zet zich in om bossen te behouden en waarborgt verantwoord bosbeheer. Ook zetten ze zich in voor het sociaal en economisch welzijn van medewerkers. Zo weet u dat uw dak met verantwoord materiaal is gemaakt. 

bouwend nederland logo

Bouwend Nederland

Wij zijn aangesloten bij Bouwend Nederland (BNL), de brancheorganisatie voor bedrijven in de bouw en infrastructuur. De bouwsector is maatschappelijk, economisch en sociaal belangrijk voor ons land. BNL zet zich in voor de belangen en profilering van onze branche.

GP Groot logo

GP Groot

Bij Dakster vinden we milieubewust bouwen belangrijk. Daarom werken we samen met GP groot en zorgen we dat afval en sloopmateriaal wordt gerecyled en een nieuw leven krijgt. GP Groot sorteert, recyclet, composteert en bewerkt afval tot nieuwe grondstoffen. 

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland