Zinken dakgoten

Zinken dakgoten hebben een lange levensduur en bovendien een mooiere uitstraling dan bijvoorbeeld een kunststof variant. Mede dankzij die eigenschappen is de zinken dakgoot al lange tijd onverminderd populair. Niet alleen dakgoten, maar ook bijvoorbeeld daklijsten en andere dakafwerkingen worden vaak van zink gemaakt. Zinken dakgoten zijn bestand tegen uiteenlopende weersomstandigheden en hoewel u het misschien niet zou denken, zijn zinken dakgoten ook kostentechnisch een interessante optie.

Bent u op zoek naar een dakgoot met een lange levensduur, die er ook nog eens mooi uitziet? Dan is een zinken dakgoot geschikt voor u. Dakster beschikt over de juiste expertise en ervaring met oog op het gebruik van deze materialen en is u graag van dienst bij het plaatsen of renoveren van uw zinken dakgoten.

Een zinken dakgoot gaat gemiddeld 40 jaar mee

Als er een nieuwe zinken dakgoot wordt plaatst en het gebeurt op de juiste manier, dan gaat deze erg lang mee. Wij gebruiken uitsluitend titaanzink van het topmerk Rheinzink, hier is een garantiecertificaat van 40 jaar aan gekoppeld. Wij adviseren dan ook om zinken goten na circa 40 jaar te vervangen, of op zijn minst de staat ervan te controleren. Zorgvuldig en regelmatig onderhoud van dakgoten is belangrijk en zorgt ervoor dat de levensduur verlengd wordt. We raden aan om de dakgoten elk jaar te reinigen en te inspecteren. Dat heeft de volgende voordelen:

  • De levensduur van uw zinken dakgoot wordt aanmerkelijk verhoogd
  • De dakgoot zal minder snel doorbuigen
  • U heeft minder kans op een verstopte afvoer
  • U heeft minder kans op water- en stankoverlast

Zink is bijna altijd maatwerk

Lood en vooral zink is bijna altijd maatwerk. Onze ervaren dakdekkers meten de helling, vorm en graden dan altijd eerst secuur op en vervaardigen de dakgoten in onze eigen zetterij. Op deze manier maken wij ook de lastigere vormen of maatvoeringen precies passend op uw dak.

Een goed advies over zinken dakgoten

Bij het sluitend maken van uw waterdichte dak mag ons professionele zinkwerk niet ontbreken. Bij Dakster werken uitsluitend ervaren dakdekkers, die u graag persoonlijk adviseren over de keuzes die u heeft.

Heeft u vragen over lood- of zinkwerk of bijvoorbeeld zinken dakgoten? ​Neem dan vooral contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning

chris@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen

administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 37088942
BTW NL002100550B35