Diverse werkzaamheden

Uw dak kan behalve een waterkerende functie ook nog andere functies hebben. Wat dacht u er van om een royaal dakterras, een groendak of zelfs geheel zelfvoorzienend tuindak te maken? Er is meer mogelijk dan u denkt, vraag naar de mogelijkheden!

Diverse werkzaamheden

Wij vinden het leuk om bijzondere dingen op uw dak te maken. Heeft u speciale wensen of vragen, aarzel niet om contact met ons op te nemen!

Diverse daktoepassingen

Dakster beschikt over gemotiveerde werknemers die allemaal goed zijn in hun vak. Door middel van de nodige ervaring, geregelde bijscholing in de nieuwste technieken en met een heel arsenaal aan het best verkrijgbare (hijs- en klim)materieel en gereedschappen kunnen wij alle opdrachten aan uw dak of gevel aan. Valt uw opdracht buiten onze expertise? Dan kennen wij hiervoor de juiste specialisten met wie wij al jaren samenwerken.

Wat wij zo al nog meer voor u kunnen betekenen? Denk aan het metselen van een nieuwe schoorsteen, een oude stenen muur van nieuwe voegen voorzien, plaatsen van een complete dakkapel of uitbouw, nieuwe deur of raamkozijnen monteren of uw hele pand laten schilderen. U zegt het maar en wij kunnen uw verbouwwensen laten uitkomen!

Leuk om te weten; in Amsterdam hebben wij het twee na grootste groendak binnen de binnenring centrum gemaakt. Vele woningeigenaren kijken nu op een mooi groendak uit welke per seizoen andere kleuren en geuren geeft. De oude situatie, een oud grijs en saai (en eerlijk gezegd spuuglelijk!) grinddak is na deze ingreep gauw vergeten en geeft de bewoners het gevoel toch in een groene omgeving te wonen.

Als u de luxe heeft een plat dak te hebben waar momenteel niks mee gedaan wordt, overweeg dan om er door ons een dakterras op te laten bouwen. U kunt dan redelijk eenvoudig genieten van frisse buitenlucht in ruimte die anders onbenut was gebleven! Wij kunnen voor u diverse daktoepassingen realiseren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Diverse werkzaamheden

Wij kunnen uw standaard, ongebruikte dak omtoveren en de volgende functies geven:

diverse werkzaamheden

Heeft u vragen? Stel ze dan aan onze dakspecialisten: geheel vrijblijvend en professioneel advies.

F.A.Q.

Wilt u weten waar u uw dak nog meer voor kan gebruiken? Kijk hiernaast. Staat uw vraag er niet bij? Druk dan op de knop hieronder om contact met ons op te nemen!

Waarom zou ik mijn dak voor andere dingen gebruiken?

Met de juiste voorbereiding en materiaalkeuze kunt u deze vaak ongebruikte ruimte juist gebruiken voor extra comfort en woonplezier.

Ik wil eigen groente of fruit gaan verbouwen op mijn dak, kan dat?

Uw dakconstructie is bepalend voor het dragende vermogen van uw tuindak. Als dit voldoende is kunt u tuinieren alsof u op de begane grond woont!

Moet ik een vergunning voor een groendak of dakterras aanvragen?

Dit verschilt per gemeente en soms zelfs stadsdeel. Een eenvoudig telefoontje kan uw vraag beantwoorden.

Zijn er subsidies beschikbaar voor een groendak?

Een groendak heeft een hoge prioriteit bij beleidsmakers. Vraag ernaar bij uw gemeente of er nog subsidiemogelijkheden zijn.

Dakster dakbedekkingen

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland en Flevoland op het gebied van dakbedekking.

Bekijk hieronder waar wij aan het werk zijn geweest.

Dakisolatie

 Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energie rekening, geeft meer wooncomfort en zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Platte daken

Dakdekking nodig voor uw platte dak? Wij zorgen voor dakdekking van de hoogste kwaliteit. Van traditionele bitumen tot moderne materialen zoals epdm. 

Hellende daken

Hellende daken worden vaak waterdicht gemaakt met dakpannen. Wij hebben inmiddels honderden panden van nieuwe daken voorzien, van dakpannen tot shingles en leien daken.

Lood- en zinkwerk

Voor het sluitend maken van uw waterdichte dak kan ons professioneel lood- en zinkwerk niet ontbreken.

Onderhoud

Een goed functionerend daksysteem heeft professioneel en periodiek onderhoud nodig. Onze ervaren dakdekkers sporen tijdig problemen op, waarmee u overbodige kosten tot een minimum kunt beperken.

Diverse werkzaamheden

Naast het waterdicht maken van uw dak leveren wij een scala aan overige werkzaamheden voor uw dak. Denk aan het maken van een dakterras, het plaatsen van zonnepanelen, een groen dak etc.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland