Hellende daken

Hellende daken. Er gaat niets boven een mooi leiendak of pannendak maken waar de klant nog vele jaren plezier aan heeft!

Hellende daken

Onze favoriete tak van sport. Vakwerk op hoog niveau!

Hellende daken worden in Nederland het meeste met dakpannen waterdicht gemaakt. Wij hebben inmiddels al enkele honderden panden van nieuwe dakpannen voorzien in de meest uiteenlopende vormen. Van een simpel tuinhuis tot complete woningblokken van 10 of meer appartementen. Voor elk pand en ieders smaak is er een geschikte dakpan te vinden om uw dak tot wel 100 jaar gegarandeerd waterdicht te maken!

Als alternatief kunnen wij ook shingles of zelfs leien daken maken. Onder andere op het Concertgebouwplein te Amsterdam hebben wij naar voorbeeld van het concertgebouw een naast gelegen pand van prachtige natuurstenen leien voorzien. Dit ging uiteraard van een leien dakje!

Onze daken zijn vaak echt zichtwerk. Dat wil zeggen tijdens uitvoering en na opleveren is het resultaat nog vele jaren zichtbaar. Werk waar we trots op zijn en waar we met veel plezier aan werken en wat gezien mag worden! Als eigenaar van een pand kunt u er gerust op zijn dat onze daken van topkwaliteit zijn en uw investering meer dan waard zijn.

Over hellende daken

Welke daken maken wij? U kunt bij ons terecht voor:

Heeft u vragen? Stel ze dan aan onze dakspecialisten: geheel vrijblijvend en professioneel advies.

F.A.Q.

Heeft u vragen over hellende daken? Kijk hiernaast. Staat uw vraag er niet bij? Druk dan op de knop hieronder om contact met ons op te nemen!

Wat valt er precies allemaal onder hellende daken?

Alle daken, ook wel dakschild genoemd, anders dan volledig horizontaal zijn eigenlijk hellende daken.

Welk type hellende daken kunnen jullie maken?

Wij hebben de kennis, gereedschappen en ervaring om daken met dakpannen, (natuur) leien of shingles te maken. Wij maken geen rieten daken.

Kan er op een hellend vlak ook isolatie worden toegepast?

Juist bij vervangen van uw pannendak is het een perfect moment om ook meteen isolatie toe te passen. Van buitenaf isoleren is veruit het meest efficient en daarom rendabel.

Hoe gaat een dakrenovatie in zijn werk?

Wij plaatsen altijd steigers rondom het pand om veilig te kunnen werken. Ook maken wij gebruik van hijsinstallaties en andere hulpmiddelen. Tijdens de werkzaamheden kunt u uw woning ten alle tijden betreden en normaal gebruiken.

Projecten – hellende daken

Dakster dakbedekkingen

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland en Flevoland op het gebied van dakbedekking.

Bekijk hieronder waar wij aan het werk zijn geweest.

Dakisolatie

 Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energie rekening, geeft meer wooncomfort en zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Platte daken

Dakdekking nodig voor uw platte dak? Wij zorgen voor dakdekking van de hoogste kwaliteit. Van traditionele bitumen tot moderne materialen zoals epdm. 

Hellende daken

Hellende daken worden vaak waterdicht gemaakt met dakpannen. Wij hebben inmiddels honderden panden van nieuwe daken voorzien, van dakpannen tot shingles en leien daken.

Lood- en zinkwerk

Voor het sluitend maken van uw waterdichte dak kan ons professioneel lood- en zinkwerk niet ontbreken.

Onderhoud

Een goed functionerend daksysteem heeft professioneel en periodiek onderhoud nodig. Onze ervaren dakdekkers sporen tijdig problemen op, waarmee u overbodige kosten tot een minimum kunt beperken.

Diverse werkzaamheden

Naast het waterdicht maken van uw dak leveren wij een scala aan overige werkzaamheden voor uw dak. Denk aan het maken van een dakterras, het plaatsen van zonnepanelen, een groen dak etc.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland