Platte daken

Platte daken, wie kent ze niet? In Nederland zijn vele vierkante kilometers platte daken te vinden. En wij zijn gespecialiseerd om deze duurzaam waterdicht te maken!

Platte daken

Laat uw platte dak door ons renoveren. Uiteraard mogelijk in combinatie met nieuwe dakpannen, lood of zinkwerk.

Platte daken zijn op verschillende manieren waterdicht te maken. Wij beheersen en gebruiken onderstaande methodes om dit te realiseren.
Van oudsher de meest gebruikte van Nederland: bitumen dakbedekking. Een groot voordeel hiervan is de eenvoud en flexibiliteit van het materiaal. Ook qua kosten een heel aantrekkelijke optie voor een prima dak en vooral tijdens een dakrenovatie een goede keuze om zijn veelzijdigheid.
Uiteraard verwerken wij ook de meer ‘moderne’ materialen zoals epdm dakbedekking. Deze worden vooral in nieuwbouw projecten of bij de ook zeer populaire groendaken toegepast om hun bewezen lange levensduur.

Een topmerk als Resitrix epdm heeft een levensduur van zelfs 50 jaar, een score die bij dakbedekkingen alleen door dakpannen geëvenaard wordt! Er zijn voor groene daken in Noordholland vaak diverse subsidie mogelijkheden beschikbaar. Informeer bij uw gemeente en laat ons uw groendak verzorgen. Wij hebben er al verscheidene gemaakt, bekijk hiervoor onze projecten pagina.
Verder kunt u bij ons ook terecht voor de meer traditionele zinken felsdaken. Deze worden voornamelijk op monumentale panden toegepast of als er zeer hoge duurzaamheidseisen worden gesteld. Deze expertise zal u niet bij het gemiddelde dakdekkersbedrijf vinden, wel bij Dakster dakbedekking. Vraag gerust om een offerte!

Over platte daken

Platte daken van de dakspecialisten. Uw pand of woning heeft nieuwe dakbedekking op het platte dak nodig?

We zijn er voor:

Heeft u vragen? Stel ze dan aan onze dakspecialisten: geheel vrijblijvend en professioneel advies.

F.A.Q.

Heeft u vragen over uw platte dak? Kijk hiernaast. Staat uw vraag er niet bij? Druk dan op de knop hieronder om contact met ons op te nemen!

Hoe kan ik zien of mijn platte dak aan vervangen toe is?

U kunt zien aan de oppervlakte van de dakbanen of hier craquelé vorming is. Scheuren en openstaande naden zijn ook een teken van aandacht.

Hoelang gaat de dakbedekking op een plat dak ongeveer mee?

De meest gangbare merken bitumen dakbanen gaan ongeveer 20 tot maximaal 25 jaar mee voor er lekkage kan optreden. Epdm van bv Resitrix kan maar liefst tot 50 jaar functioneren.

Wat moet ik doen voor mijn dak vervangen wordt?

Dakdekkers zijn echte buitenmensen. Wij staan het hele jaar door op het dak en werken daar ook de hele dag. We komen daarom zelden bij u thuis binnen. U hoeft zelfs niet thuis te zijn als we aan de slag gaan!

Moet alle oude dakbedekking eerst verwijderd worden voor er een nieuwe laag dakbedekking aangebracht kan worden?

Geheel afhankelijk van de ondergrond kan het zo zijn dat de oude laag gebruikt wordt om een nieuwe laag overheen aan te brengen. Dit scheelt enorm in sloop en afval kosten en maakt dit een aantrekkelijke renovatiemethode.

Wat kost het om een plat dak te laten aanleggen?

Verschillende daken, verschillende prijzen. Reken tussen de €50,- en €60,- per m2.

Projecten – platte daken

Dakster dakbedekkingen

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland en Flevoland op het gebied van dakbedekking.

Bekijk hieronder waar wij aan het werk zijn geweest.

Dakisolatie

 Een goed geïsoleerd dak zorgt voor een aanzienlijke besparing op de energie rekening, geeft meer wooncomfort en zorgt voor een waardestijging van uw huis.

Platte daken

Dakdekking nodig voor uw platte dak? Wij zorgen voor dakdekking van de hoogste kwaliteit. Van traditionele bitumen tot moderne materialen zoals epdm. 

Hellende daken

Hellende daken worden vaak waterdicht gemaakt met dakpannen. Wij hebben inmiddels honderden panden van nieuwe daken voorzien, van dakpannen tot shingles en leien daken.

Lood- en zinkwerk

Voor het sluitend maken van uw waterdichte dak kan ons professioneel lood- en zinkwerk niet ontbreken.

Onderhoud

Een goed functionerend daksysteem heeft professioneel en periodiek onderhoud nodig. Onze ervaren dakdekkers sporen tijdig problemen op, waarmee u overbodige kosten tot een minimum kunt beperken.

Diverse werkzaamheden

Naast het waterdicht maken van uw dak leveren wij een scala aan overige werkzaamheden voor uw dak. Denk aan het maken van een dakterras, het plaatsen van zonnepanelen, een groen dak etc.

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens*

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland