Dakster Dakdekker Alkmaar

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakdekker Alkmaar

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Alkmaar? Dakdekkersbedrijf Dakster dakbedekking is namelijk actief in Alkmaar als dakdekker en specialist in diverse dakwerken, zoals dakreparatie, dakgootreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie. Ontdek snel wat wij als dakdekker voor u kunnen betekenen in Alkmaar!

Dakdekker in Alkmaar: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Ondanks dat wij met ons dakdekkersbedrijf zelf niet in Alkmaar zijn gesitueerd, behoort de Noord-Hollandse gemeente wél tot ons werkgebied. Sinds het jaar 2000 zijn wij niet meer weg te denken als dakspecialist en leveren wij onze diensten aan particulieren, VvE’s, bouwbedrijven en woningcoöperaties.

Voor onze dakwerken leveren we altijd een maatwerk-oplossing. Als professioneel bedrijf werken wij graag met u samen. Geen enkel dak is immers hetzelfde en uw project is uiteraard anders dan alle overige dakprojecten waar wij aan gewerkt hebben. We komen dus altijd eerst ter plaatse een kijkje nemen zodat we u altijd een goed plan van aanpak kunnen bieden. Wij werken met zowel particulieren als bedrijven. U kunt ons als dakdekker in Alkmaar inschakelen voor dakwerken aan onder meer:

Dakreparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Alkmaar, Noord-Holland

Een gedegen kennis van veiligheid en de laatste verwerkingsmethodes is essentieel bij specialistische dakwerken als dakpannen vervangen, dakgootreparatie, dakreparatie en dakrenovatie. Om die reden volgt ons personeel ieder jaar opnieuw diverse opfriscursussen. Op deze manier kunnen wij als dakdekker de hoogstaande kwaliteit waarborgen die men intussen gewend is van ons dakdekkersbedrijf.

Daarbij werken we bij Dakster Dakbedekking enkel met de best verkrijgbare materialen en draaien we onze hand dus niet om voor uiteenlopende dakwerken als dakgootreparatie, dakreparatie en dakrenovatie. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. U schakelt ons als dakdekker in Alkmaar in bij onder meer:

Dak isolatie en overige dak-toepassingen

Wij zijn als professionele dakdekker in Alkmaar in te schakelen voor onder meer dakreparaties en dakrenovaties, maar bijvoorbeeld ook voor het aanbrengen van dak isolatie. Dakster Dakbedekking heeft in de afgelopen jaren tal van panden uitgerust met dak isolatie, bij zowel platte daken als hellende daken. Wij hebben ruime ervaring met de diverse technieken die worden gebruikt om dak isolatie aan te brengen en zijn goed bekend met de verschillende materialen die gebruikt kunnen worden voor dak isolatie.

Ook zijn wij als dakdekkersbedrijf in staat om u uitgebreid te informeren en adviseren omtrent de diverse subsidieregelingen en/of (belasting)voordelen die er zijn voor milieubesparende oplossingen zoals dak isolatie en zonnepanelen. Wij zijn op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving en gaan graag het gesprek met u aan als u ons inschakelt voor dakisolatie in uw woning(en).

Toebehoren en overige dak werkzaamheden

Onze dakdekkers staan in Alkmaar graag voor u klaar bij diverse dakwerken zoals dakreparatie, dakrenovatie en dak isolatie aanbrengen, maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise valt. Ook dan staat Dakster Dakbedekking graag voor u klaar. In de loop der jaren hebben we namelijk een uitgebreid team van vakspecialisten om ons heen verzameld. U schakelt ons bedrijf als dakdekker dan ook gewoon in bij specialistische dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

  • Het aanleggen van een dakterras voor uw bedrijf
  • Het ontwikkelen van een groen dak (eco dak)
  • Het plaatsen van een dakkapel
  • Het installeren van deuren en ramen
  • Het metselen van een nieuwe schoorsteen
  • Het installeren van zonnepanelen
  • Schilderwerken

Dakdekker Alkmaar inschakelen

Na het lezen van deze pagina overtuigd van ons dakdekkersbedrijf en ons als dakdekker inschakelen bij dakreparatie, dakrenovatie of overige dakwerkzaamheden in Alkmaar, Noord-Holland en omgeving?

Neem dan vandaag nog contact op met Dakster Dakbedekking. De medewerkers van ons dakdekkersbedrijf staan voor u klaar om te ontdekken hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn bij bijvoorbeeld renovatie. Bel ons snel op 0228 724 379 voor direct contact met een van onze medewerkers of neem snel via het online formulier contact met ons op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland