Dakster Dakdekker Heerhugowaard

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakdekker in Heerhugowaard gezocht? Dan zit u bij Dakster Dakbedekking helemaal goed. Wij verzorgen dakbedekking in Heerhugowaard en omgeving van diverse dakwerken, zoals dakpannen vervangen, dakreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie. Ontdek wat wij als dakdekker in Heerhugowaard voor u kunnen betekenen.

Dakdekker in Heerhugowaard: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Sinds 2000 zijn wij niet meer weg te denken als dakdekker in Heerhugowaard. We voeren dakwerken uit voor onder meer particulieren, woningbouwcoöperaties, VvE’s en bouwbedrijven. Daarbij is geen project ons te groot en staan onze dakdekkers klaar om met uw dak werkzaamheden aan de slag te gaan. 

Geen enkel dak is hetzelfde en iedere situatie is weer anders. Daarom krijgt u bij ons altijd een maatwerk-oplossing. Wij inspecteren de situatie altijd eerst ter plaatse zodat u een gedegen plan van aanpak krijgt. Schakel ons als dakdekker in Heerhugowaard bij:

Dakrenovatie in Heerhugowaard

Voor dakrenovatie in Heerhugowaard bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u de hoogste kwaliteit materialen en professionele aanpak van dakrenovatie. Ons personeel volgt dan ook ieder jaar diverse cursussen omtrent veiligheid en de laatste verwerkingsmethoden.

Naast dakrenovatie helpen we u ook graag met bijvoorbeeld pannen leggen of isolatie van uw pannendak. We hebben ervaring met allerlei soorten daken, zoals:

Dakisolatie in Heerhugowaard 

We helpen u graag met het professioneel aanbrengen van dakisolatie. Dit doen we voor zowel particulieren als bedrijven en zowel bij schuine daken als platte daken. Wij beheersen diverse technieken voor het aanbrengen van dakisolatie en hebben ruime ervaring met verschillende materialen. Dus wilt u uw dak isoleren? Neem dan contact met ons op. 

Overige werkzaamheden aan uw dak

We helpen u graag bij alle werkzaamheden aan uw dak. Zo kunt u bij ons ook terecht voor advies over bijvoorbeeld zonnepanelen. Zo weet u precies hoe het zit met eventuele subsidies en/of (belasting)voordelen.

En zelfs als een bepaalde handeling niet binnen onze expertise valt, staan we voor u klaar met ons brede netwerk van experts. Zo heeft u slechts één aanspreekpunt en wordt alles toch uitstekend uitgevoerd door experts. Benader ons ook voor dakwerkzaamheden in Heerhugowaard zoals:

Neem contact op met Dakster: dé dakdekker in Heerhugowaard en omgeving

Op zoek naar een professionele dakdekker in Alkmaar of omgeving? Neem dan vandaag nog contact op met Dakster Dakbedekking. Onze medewerkers staan voor u klaar. 

Neem contact met ons op of bel ons op 0228 724 379!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland