Dakster dakdekker Heerhugowaard

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakdekker Heerhugowaard

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakdekker in Heerhugowaard gezocht? Dan zit u bij Dakster Dakbedekking helemaal goed. Ons dakdekkersbedrijf is werkzaam in Heerhugowaard en omgeving en kan ingeschakeld worden bij diverse dakwerken, zoals dakpannen vervangen, dakreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie. Ontdek op deze pagina wat wij als dakdekker in Heerhugowaard voor u kunnen betekenen.

Dé dakdekker in Heerhugowaard: Dakster dakbedekking

Sinds 2000 zijn wij als professionele dakdekker niet meer weg te denken in Heerhugowaard. Dakster Dakbedekking voert dakwerken uit voor onder meer particulieren, woningbouwcoöperaties, VvE’s en bouwbedrijven. Daarbij is geen project ons te groot en staan onze dakdekkers klaar om met uw dak werkzaamheden aan de slag te gaan. Kom eens in gesprek met een specialist van ons bedrijf over uw nieuwe project.

Geen enkel dak is hetzelfde en iedere situatie is weer anders, dit vergt aanpassingsvermogen van een bedrijf. Daarom krijgt u bij ons dakdekkersbedrijf altijd een maatwerk-oplossing. Wij inspecteren de situatie altijd eerst ter plaatse zodat we u een gedegen plan van aanpak kunnen bieden. U schakelt ons als dakdekker in Heerhugowaard onder meer in bij:

Dakreparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Heerhugowaard

Als dakdekkersbedrijf vinden we het belangrijk dat we altijd de hoogste kwaliteit bieden aan dakwerken als dakreparatie en dakrenovatie. Om die reden volgt ons personeel ieder jaar diverse opfriscursussen omtrent veiligheid en de laatste verwerkingsmethoden. Zo kunnen we altijd de kwaliteit waarborgen die men intussen van ons dakdekkersbedrijf verwacht. Tel daarbij de best verkrijgbare materialen die er voor handen zijn op en u begrijpt dat wij onze hand niet omdraaien voor diverse dakwerkzaamheden zoals dakgootreparatie, dakrenovatie en overige dakreparaties. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Als professionele dakdekker helpen wij u in Heerhugowaard graag bij dakbedekkingen als:

Dak isolatie en overige dak-toepassingen

Naast het standaardrepertoire wat u van een dakdekker in Heerhugowaard mag verwachten – zoals dakreparatie, dakrenovatie en het vervangen van dakpannen – zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbrengen van dak isolatie, voor zowel particulieren als bedrijven. In de afgelopen jaren hebben we bij tal van schuine daken en platte daken het dak voorzien van dak isolatie. Wij zijn bekend met de diverse technieken die worden gebruikt om dak isolatie aan te brengen en hebben ruime ervaring met de verschillende materialen die worden toegepast bij dak isolatie.

Tevens zijn wij goed op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent het investeren in dakisolatie en overige energiebesparende toepassingen zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Wij adviseren u als dakdekkersbedrijf graag over eventuele subsidies en/of (belasting)voordelen die mogelijk van toepassingen zijn wanneer u ons als dakdekker inschakelt om uw dak te voorzien van dak isolatie.

Toebehoren en overige dak werkzaamheden

Onze dakdekkers stropen in Heerhugowaard graag de mouwen voor u op voor de meest uiteenlopende dakwerken. Het kan echter voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise reikt. Ook dan staan we als dakdekkersbedrijf graag voor u klaar. We hebben in de loop der jaren namelijk een betrouwbaar team van experts om ons heen weten te verzamelen met allemaal elk hun eigen specialisme. Zo kunnen we u tevens moeiteloos helpen bij specialistische dakwerkzaamheden en daktoebehoren als:

Dakdekker Heerhugowaard inschakelen

Bent u na het lezen van deze pagina benieuwd geworden wat wij als dakdekker precies voor u kunnen betekenen in Heerhugowaard. Of wij uw partner kunnen zijn bij diverse dakwerken zoals dakpannen vervangen, dakrenovatie, dakreparatie of het aanbrengen van dak isolatie?

Neem dan vandaag nog contact op met ons dakdekkersbedrijf voor bijvoorbeeld een renovatie. We ontdekken graag hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn. Bel ons direct op 0228 724 379 om met een van onze medewerkers te spreken of neem snel contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties