Dakster Dakdekker Purmerend

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakdekker Purmerend

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Direct een dakdekker uit Purmerend nodig? Als professioneel dakdekkersbedrijf is Dakster Dakbedekking werkzaam in Purmerend en omgeving en specialist in dakwerken als dakreparatie, dakrenovatie, dakbedekkingen leggen en installatie van dak isolatie. Bekijk snel hoe wij u als dakdekker in Purmerend van dienst kunnen zijn!

Dakdekker in Purmerend: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Ons dakdekkersbedrijf is dan wel niet gesitueerd in Purmerend zelf, maar gemeentes als Purmerend, Amsterdam en omliggende gemeenten behoren wel tot ons werkgebied. Sinds het jaar 2000 zijn wij als professionele dakdekker niet meer weg te denken als het om dakwerken als dakrenovatie, dakreparatie en overige dak werkzaamheden gaat. Wij zijn als dakdekkersbedrijf in te schakelen door particulieren en bouwbedrijven, maar ook door VvE’s en woningcoöperaties.

Wanneer wij als dakdekker voor u in Purmerend aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een maatwerk-oplossing. Er is immers geen kant-en-klare-oplossing voor de diverse dakwerken. Elk dak is uniek. Iedere situatie is net weer even anders. Daarom beoordelen we de dak werkzaamheden altijd eerst bij u op locatie, zodat we u een gedegen plan van aanpak kunnen bieden voordat we voor u aan de slag gaan. De diensten van ons bedrijf zijn zowel voor particulieren als voor bedrijven. Wij zijn als dakdekker in Purmerend onder meer in te schakelen bij:

Dakreparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Purmerend

De ontwikkelingen rondom dakreparatie en dakrenovatie gaan snel. Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen rondom veiligheid en verwerkingsmethodes volgt ons personeel jaarlijks diverse opfriscursussen. Zo kunnen wij de hoogstaande kwaliteit aan dakwerken – zoals dakrenovatie en dakreparatie – blijven bieden die men intussen van ons gewend is. Om die reden werken onze dakdekkers enkel met de best verkrijgbare materialen aan uw dakreparatie-, dakgootreparatie of dakrenovatieproject. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. Als professionele dakdekker beschikken wij over de kennis en de middelen om zonder moeite te werken aan dakbedekkingen als:

Dak isolatie en overige dak-toepassingen

Aanvullend op onze diensten als dakbedekkingen leggen, dakpannen vervangen, dakreparatie en dakrenovatie bieden wij ook installatie van dak isolatie aan. In de loop der jaren hebben wij als dakdekker talloze schuine- en platte daken uitgerust met dak isolatie. We zijn bekend met de verschillende technieken om dak isolatie aan te brengen en hebben ruime ervaring met de uiteenlopende materialen die voor dak isolatie worden gebruikt.

Tevens zijn wij goed op de hoogte omtrent de regelgeving bij dak isolatie en andere duurzame oplossingen aan uw dak zoals bijvoorbeeld zonnepanelen. Ons bedrijf denkt graag met u mee in groene oplossingen. In sommige situaties kunt u aanspraak maken op subsidies of andere (belasting)voordelen wanneer u uw dak laat uitrusten met dakisolatie. Dakster Dakbedekking adviseert u graag over deze mogelijkheden als u besluit om ons in te schakelen om uw dak te laten voorzien van dakisolatie en/of bij overige duurzame oplossingen aan uw dak. U kunt voor advies hierover een specialist van ons bedrijf spreken.

Toebehoren en overige dak werkzaamheden

Voor de meest uiteenlopende dakwerken draaien wij als professionele dakdekker ons hand niet om, maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise ligt. Ook in dat geval staat ons dakdekkersbedrijf gewoon voor u klaar. We hebben namelijk een breed netwerk van specialisten om ons heen verzameld die gespecialiseerd zijn in diverse dak werkzaamheden, zoals:

Dakdekker uit Purmerend inschakelen

Overtuigd van Dakster Dakbedekking als professioneel dakdekkersbedrijf en wilt u ons inschakelen als uw dakdekker? Van het plaatsen van een dakkapel tot een complete dakrenovatie: wij zoeken graag samen met u naar de meest geschikte oplossing voor uw dakwerken.

Neem snel contact op met ons dakdekkersbedrijf om te ontdekken hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn. Bel ons op 0228 724 379 om met een van onze dakdekkers te spreken of neem contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties