Dakster Dakdekker Purmerend

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Purmerend? Bij Dakster Dakbedekking zorgen we voor al uw dakwerkzaamheden in Purmerend en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan het leggen van een nieuw dak, dakrenovatie of het installeren van dakisolatie.

Dakdekker in Purmerend: Dakster Dakbedekking natuurlijk!

Sinds het jaar 2000 zijn wij als professionele dakdekker niet meer weg te denken als het om dakwerken als dakrenovatie, dakreparatie en overige dak werkzaamheden gaat. Wij zijn als dakdekkersbedrijf in Purmerend in te schakelen door particulieren en bouwbedrijven, maar ook door VvE’s en woningcoöperaties.

U ontvangt van ons altijd een maatwerk-oplossing. Er is immers geen kant-en-klare-oplossing voor de diverse dakwerken. Elk dak is uniek. Iedere situatie is net weer even anders. Daarom beoordelen we de dak werkzaamheden altijd eerst bij u op locatie komen we uw dak in Purmerend bekijken, zodat we u een gedegen plan van aanpak kunnen bieden voordat we voor u aan de slag gaan. Wij zijn als dakdekker in Purmerend onder meer in te schakelen bij:

Dakrenovatie in Purmerend

Voor dakrenovatie in Purmerend bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons krijgt u de hoogste kwaliteit materialen en professionele aanpak van dakrenovatie. Ons personeel volgt dan ook ieder jaar diverse cursussen omtrent veiligheid en de laatste verwerkingsmethoden.

Naast dakrenovatie helpen we u ook graag met bijvoorbeeld pannen leggen of isolatie van uw pannendak. We hebben veel kennis en  ervaring met allerlei soorten daken, zoals:

Dakisolatie in Purmerend

Wilt u aan de slag met het isoleren van uw dak in Purmerend? Ook dan bent u aan het juiste adres bij Dakster Dakbedekking. We hebben jarenlange ervaring het dakisolatie en hebben talloze schuine- en platte daken uitgerust met dakisolatie in Purmerend en omstreken. We zijn bekend met de verschillende technieken om dakisolatie aan te brengen en hebben kennis van de beste materialen om daarvoor te gebruiken.

Tevens denken we graag met u mee in groene oplossingen. In sommige situaties kunt u aanspraak maken op subsidies of andere (belasting)voordelen wanneer u uw dak laat uitrusten met dakisolatie. We adviseren u graag over de mogelijkheden als u besluit om ons in te schakelen om uw dak te laten voorzien van dakisolatie en/of bij overige duurzame oplossingen aan uw dak.

Overige (dak)werkzaamheden in Purmerend

Voor de meest uiteenlopende dakwerken draaien wij als professionele dakdekker ons hand niet om, maar het kan natuurlijk voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise ligt. Ook in dat geval staan wij voor u klaar. We hebben namelijk een breed netwerk van specialisten die u kunnen helpen met diverse werkzaamheden. Zo kunt u bij ons ook terecht voor werkzaamheden in Purmerend zoals:

Dakdekker uit Purmerend inschakelen? Neem contact op

Neem direct contact op met Dakster Dakbedekking voor al uw dakwerkzaamheden in Purmerend. Onze medewerkers staan voor u klaar om alle vragen te beantwoorden en we helpen u graag met allerlei werkzaamheden. Bel ons op 0228 724 379 om met een van onze dakdekkers te spreken of neem contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland