Dakster Dakdekker Flevoland

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Flevoland? Dakster Dakebedekking helpt u graag. We zijn specialist op gebied van dakwerken en helpen zowel particulieren als bedrijven met allerlei dakwerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan dakpannen vervangen, dakrenovaties of isoleren van daken. Wij zijn er voor al uw dakwerken in Flevoland!

Dé dakdekker in Flevoland: Dakster Dakbedekking

We zijn sinds het jaar 2000 niet meer weg te denken als dakdekker in Flevoland en voorzien zowel particulieren als woningbouwcoöperaties, bouwbedrijven en VvE’s in dakwerken. Daarbij is geen klus ons te groot en geen project ons te gek.

Wij weten als geen ander dat elk dak anders is, en daarom leveren we altijd maatwerk oplossingen. Voordat we aan de slag gaan komen we eerst langs om het dak te bekijken zodat we kunnen zien hoe we de werkzaamheden aan uw dak het beste kunnen uitvoeren. U schakelt ons in als dakdekker in Flevoland bij onder meer:

Dakrenovatie in Flevoland

Voor dakrenovatie in Flevoland bent u aan het juiste adres. Met veel ervaring in dakrenovatie, verschillende technieken en materialen bent u bij ons verzekerd van kwalitatief werk. Onze medewerkers zijn altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en verwerkingsmethodes. Daarnaast maken we gebruik van de beste materialen voor dakrenovatie in Flevoland, zodat uw dak lang meegaat. 

Zo werken we bijvoorbeeld aan dakrenovaties in Flevoland met verschillende soorten dakbedekkingen zoals:

Dakisolatie in Flevoland

Schakel ons ook in voor dakisolatie in Flevoland. We beschikken over verschillende technieken om daken te isoleren en hebben ervaring met diverse materialen  voor dakisolatie. Of u nou op zoek bent naar dakisolatie voor een schuin dak of plat dak, Dakster Dakbedekking staat voor u klaar. 

Tevens zijn wij goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent duurzame oplossingen. We stellen u graag op de hoogte van subsidieregeling en/of overige (belasting)voordelen omtrent de duurzame oplossing aan uw dak. Twijfelt u over renovatie? Laat ons bedrijf ernaar kijken voor advies!

Overige dakwerkzaamheden in Flevoland

Naast dakrenovatie en dakisolatie doen we ook allerlei andere dakwerkzaamheden in Flevoland. Schakel ons bijvoorbeeld in voor het aanleggen van een nieuw dak of vervangen van dakpannen. 

Wilt u ook andere werkzaamheden laten uitvoeren die niet in ons takenpakket zitten? Ook dan helpen we u graag en schakelen we vakspecialisten in die beschikken over deze expertise. Zo helpen we u bijvoorbeeld graag bij specialistische dakwerkzaamheden in Flevoland zoals:

Dakdekker in Flevoland inschakelen? Neem contact op

Op zoek naar een dakdekker in Flevoland? Of benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wacht dan niet langer en bel ons direct op 0228 724 379 of neem direct contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland