Dakster Dakdekker Lelystad

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Op zoek naar een dakdekker in Lelystad? Dakster Dakbedekking helpt u graag bij al uw werkzaamheden, zowel voor particulieren en bedrijven. Als specialist in dakwerkzaamheden helpen we u met bijvoorbeeld dakpannen vervangen, dakrenovaties en het installeren van dakisolatie. Ontdek wat wij voor u kunnen doen als dakdekker in Lelystad!

Dé dakdekker in Lelystad: Dakster Dakbedekking

Al bijna 25 jaar zijn we niet meer weg te denken als dakdekker in Lelystad en omgeving. Wij voorzien in dakwerken voor zowel particulieren, als voor woningbouwcoöperaties, bouwbedrijven en VvE’s. Daarbij is geen klus ons te groot en geen project ons te gek.

Wij leveren altijd een maatwerk-oplossing als wij als dakdekker voor u aan de slag gaan. Geen enkel dak is immers hetzelfde en uw project vraagt om een andere aanpak dan de voorgaande dakwerken waar wij betrokken bij zijn geweest. Zodoende inspecteert ons bedrijf de situatie altijd eerst ter plaatse zodat u een gedegen plan van aanpak van ons kunt ontvangen. U schakelt ons in als dakdekker in Lelystad bij onder meer:

Dakrenovatie in Lelystad

Bent u toe aan een dakrenovatie in Lelystad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We leveren hoogstaande kwaliteit en gebruiken de beste materialen voor dakrenovatie. Zo weet u dat uw dak goed wordt gerenoveerd en lang meegaat. 

Onze medewerkers zijn op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en verwerkingsmethodes en volgen jaarlijks opfriscursussen omtrent deze thema’s.

Dakster Dakbedekking doet dakrenovaties in Lelystad bij dakbedekkingen zoals:

Dakisolatie in Lelystad

Ook voor het aanbrengen van dakisolatie in Lelystad bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben ruime ervaring met het aanbrengen van dakisolatie en gebruiken de beste materialen zodat uw dak lang meegaat. We helpen u graag bij het aanbrengen van dak isolatie bij zowel schuine/hellende daken, als bij platte daken.

Daarnaast zijn we op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent duurzame oplossingen. We adviseren u graag over de mogelijkheden van subsidies en overige (belasting)voordelen omtrent dakisolatie. Twijfelt u over renovatie? Dan komen we graag eens langs om de situatie te bekijken en geven we u advies!

Overige dakwerkzaamheden in Lelystad

We hebben ruimschootse ervaring met tal van dakwerken en helpen u graag bij bijna alle werkzaamheden aan uw dak. Ligt een project buiten onze eigen expertise, ook dan staan we voor u klaar en schakelen we ons netwerk van vakspecialisten in om de klus professioneel te klaren. Zo helpen we u tevens graag bij specialistische dakwerkzaamheden in Lelystad zoals:

Dakdekker in Lelystad inschakelen? Neem contact op

Wilt u ons direct inschakelen als dakdekker in Lelystad? Of heeft u vragen of wilt u advies? Bel ons direct op 0228 724 379 of neem direct contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland