Dakster Dakdekker Lelystad

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakdekker Lelystad

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

 Met een dakdekker in Lelystad hebt u de klus zo geklaard. Ons dakdekkersbedrijf richt zich op diverse dakwerken voor particulieren en bedrijven. Dakster Dakbedekking voorziet namelijk in diverse dakwerken in Lelystad en omgeving. Ons dakdekkersbedrijf is specialist in dakwerkzaamheden als dakpannen vervangen, dakreparatie, dakrenovatie en het installeren van dak isolatie. Ontdek wat wij als dakdekker voor u kunnen betekenen in Lelystad!

Dé dakdekker in Lelystad: Dakster Dakbedekking

Alhoewel wij met ons dakdekkersbedrijf zelf niet in Lelystad zijn gevestigd, zijn wij als dakdekker sinds het jaar 2000 niet meer weg te denken uit Lelystad en omgeving. Wij voorzien in dakwerken voor zowel particulieren, als voor woningbouwcoöperaties, bouwbedrijven en VvE’s. Daarbij is geen klus ons te groot en geen project ons te gek.

Wij leveren altijd een maatwerk-oplossing als wij als dakdekker voor u aan de slag gaan. Geen enkel dak is immers hetzelfde en uw project vraagt om een andere aanpak dan de voorgaande dakwerken waar wij betrokken bij zijn geweest. Zodoende inspecteert ons bedrijf de situatie altijd eerst ter plaatse zodat u een gedegen plan van aanpak van ons kunt ontvangen. U schakelt ons in als dakdekker in Lelystad bij onder meer:

Dakreparatie & dakrenovatie van ons dakdekkersbedrijf in Lelystad

Wij vinden het als dakdekkersbedrijf erg belangrijk dat onze medewerkers op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en verwerkingsmethodes. Alle medewerkers van Dakster Dakbedekking volgen daarom jaarlijks opfriscursussen omtrent deze en gerelateerde thema’s. Zo kunnen wij altijd in de hoogstaande kwaliteit voorzien bij dakreparaties en dakrenovaties die men intussen van ons als dakdekker gewend is. Tel daar de best verkrijgbare materialen bij op voor dakreparatie en dakrenovatie en u begrijpt waarom wij onze hand niet omdraaien voor uiteenlopende dakwerken als dakpannen vervangen en dakgootreparatie. Verder kunt u ons ook inzetten als pannenleggersbedrijf voor de renovatie en isolatie van uw pannendak. U kunt ons als professionele dakdekker inschakelen in Lelystad bij dakbedekkingen als:

Dak isolatie en overige dak-toepassingen

Een ander expertise waar u ons als dakdekker voor kunt inschakelen in Lelystad is dak isolatie. Naast de standaard dakwerken zoals dakreparatie en dakrenovatie, hebben we de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met het installeren van dak isolatie. We zijn bekend met de verschillende technieken om daken te isoleren en we hebben ervaring met de diverse materialen die voor dak isolatie gebruikt kunnen worden. We helpen u graag bij het aanbrengen van dak isolatie bij zowel schuine/hellende daken, als bij platte daken.

Tevens zijn wij als dakdekkersbedrijf goed op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving omtrent duurzame milieubesparende oplossingen, zoals eerder benoemde dak isolatie en zonnepanelen. In sommige gevallen kunt u immers aanspraak maken op een subsidieregeling en/of overige (belasting)voordelen omtrent de duurzame oplossing aan uw dak. We adviseren u er graag over wanneer u ons als dakdekker inschakelt om uw dak te voorzien van dak isolatie. Twijfelt u over renovatie? Laat ons bedrijf ernaar kijken voor advies!

Toebehoren en overige dakwerkzaamheden

Het personeel van dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekkingen heeft ruimschootse ervaring met tal van dakwerken. Het kan echter voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise reikt. Maar ook dan staan we als dakdekker graag voor u klaar in Lelystad. We hebben in de loop der tijd namelijk een team van vakspecialisten om ons heen verzameld met allen hun eigen expertise. Zo helpen we u tevens graag bij specialistische dakwerkzaamheden en daktoebehoren zoals:

Dakdekker in Lelystad inschakelen

Benieuwd geworden wat wij als dakdekker voor u kunnen betekenen in Lelystad? Nieuwsgierig geworden of wij de partner voor u zijn bij diverse dakwerken zoals dakreparatie, dakrenovatie en dakisolatie? Kom gerust in gesprek en ontdek de mogelijkheden van ons bedrijf.

Wacht dan niet langer en neem vandaag nog contact op met ons dakdekkersbedrijf. We ontdekken graag hoe we u met onze expertise van dienst kunnen zijn. Bel ons snel op 0228 724 379 om met een van onze medewerkers te spreken of neem direct contact op!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Financiering

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
Voorland 10A
1601 EZ Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning
thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen
administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

 

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1901 8116

KVK 85011231
BTW NL863467891B01

Dakster dakbedekking

Dakster is de specialist in de provincies Noord-Holland (oa. Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam en Alkmaar) en Flevoland op het gebied van dakbedekking. Ons kleine team bestaat uit verschillende mensen met hun eigen voorkeuren en specialisme. Wij staan voor u klaar bij het isoleren van uw dak of gehele dakrenovaties. Het maakt niet uit of het gaat om een schuin dak, plat dak of hellend dak. Voor pannendak renovatie, vernieuwen en isolatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Accreditaties

logo Gebouwschil Nederland