Dakster Dakdekker 

Specialist in al uw dak- en gevelwerk

Dakster Dakbedekking is sinds het jaar 2000 niet meer weg te denken als professionele dakdekker. Ons dakdekkersbedrijf is zelf gevestigd in Enkhuizen, maar wij zijn werkzaam in provincies als Noord-Holland en Flevoland. In gemeentes als Enkhuizen, Hoorn, Amsterdam, Purmerend, Alkmaar, Heerhugowaard en Lelystad staan wij graag voor u klaar om u te ondersteunen bij tal van dakwerken als dakpannen vervangen, dakgootreparatie, dakreparatie, dakrenovatie en installatie van dak isolatie.

Over Dakster Dakbedekkingen: onze diensten als dakdekker

Dakdekkersbedrijf Dakster Dakbedekking is specialist in diverse soorten dakwerken. Wij leveren werkzaamheden aan daken bij onder meer particulieren, bouwbedrijven, VvE’s en woningcoöperaties. Dit doen we altijd door eerst een dakschouw met u in te plannen.

Geen enkel dak is hetzelfde en uw specifieke situatie vraagt natuurlijk om een maatwerk-oplossing. Dakster Dakbedekking biedt deze maatwerk-oplossing voor uw dak. U ontvangt van ons altijd een op maat gemaakt plan van aanpak na onze dakschouw afspraak. U schakelt ons als dakdekker onder meer in bij:

 • Nieuwbouwwoningen
 • Renovatieprojecten
 • Dakreparaties
 • Platte daken
 • Schuine/hellende daken

Dakreparatie en dakrenovatie

Dakreparaties en dakrenovaties zijn specialistische aangelegenheden. We vinden het als dakdekkersbedrijf dan ook erg belangrijk dat ons personeel goed op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op het gebied van veiligheid en verwerkingsmethodes. Om de hoogstaande kwaliteit van onze dakreparatie en dakrenovatie te kunnen blijven waarborgen, volgen de medewerkers van Dakster Dakbedekking jaarlijks diverse opfriscursussen omtrent deze en gerelateerde thema’s.

Dit in combinatie met de best verkrijgbare materialen, zorgt er voor dat wij als professionele dakdekker ons hand niet omdraaien bij dakwerken aan dakbedekkingen als:

 • Dakpannen
 • Bitumen dakbedekkingen
 • EPDM dakbedekking
 • PVC dakbedekking
 • Shingles dakbedekkingen
 • Leien dakbedekking

Dak isolatie

Steeds meer mensen ontdekken de vele voordelen van een goed geïsoleerd dak. Het binnenklimaat in de woning is aangenamer en u bespaart aanzienlijk op de energiefactuur. Als dakdekker schakelt u ons naast het standaardrepertoire aan dakwerken – zoals dakpannen vervangen, dakgootreparatie en dakrenovatie – dan ook gewoon in voor het aanbrengen van dak isolatie in uw woning.

Wij hebben in de afgelopen jaren tal van platte- en schuine/hellende daken uitgerust met dak isolatie en zijn zodoende goed op de hoogte van de diverse methodes om dak isolatie te installeren en de verschillende materialen die gebruikt worden om daken mee te isoleren.

Tevens hebben we bij Dakster Dakbedekking een goede kennis over de laatste wet- en regelgeving omtrent duurzame milieubesparende oplossingen aan daken zoals dak isolatie en zonnepanelen. In sommige gevallen maakt u kans op een subsidieregeling en/of overige (belasting) voordelen wanneer u duurzame maatregelen treft aan uw dak. We staan als dakdekker voor u klaar om u hierover uitgebreid te informeren en adviseren wanneer u ons inschakelt voor dak isolatie.

Overige dak werkzaamheden en daktoebehoren

Onze expertise als dakdekker reikt ver. We kunnen tal van dakwerken moeiteloos voor u uit voeren. Het kan echter voorkomen dat uw project buiten onze eigen expertise valt. Maar ook dan staat Dakster dakbedekking gewoon voor u klaar. We hebben in de jaren die wij actief zijn als dakdekkersbedrijf namelijk een uitgebreid netwerk van vakspecialisten om ons heen verzameld met allen hun eigen specialisme. Zo helpen we u als dakdekker bijvoorbeeld ook graag met dak werkzaamheden en daktoebehoren zoals:

 • Installatie van zonnepanelen
 • Aanleggen van een dakterras
 • Ontwikkelen van een groen dak (eco dak)
 • Metselen van een nieuwe schoorsteen
 • Plaatsen van een dakkapel
 • Installeren van deuren en kozijnen
 • Diverse soorten schilderwerken

Dakdekker Dakster Dakbedekking inschakelen

Geen project is ons te groot en geen klus is ons te gek. Dakdekker Dakster Dakbedekking ontdekt graag wat we voor u kunnen betekenen als dakdekkersbedrijf. Wij stropen graag de mouwen voor u op bij tal van dakwerken als dakreparatie, dakrenovatie en installatie van dakisolatie. Met ons uitgebreide netwerk kunnen we u ook van dienst zijn als uw project onze eigen expertise te boven gaat.

Wacht daarom niet langer en neem snel contact met ons op via 0228 724 379 of vul hier het online formulier in!

Neem contact op

Heeft u een vraag of wilt u een dakschouw inplannen? Neem dan contact met ons op.

 

Waarmee kunnen we u helpen?

Persoonlijke gegevens

Contactinformatie

Magazijn en kantoor
(alleen op afspraak)
Geopend van maandag tot en met vrijdag van 0800 tot 1400
De Drie Kronen 43
1601 MT Enkhuizen
0228 724 379

Algemeen e-mailadres
info@dakster.nl

Hoofduitvoering / planning

thierry@dakster.nl
06 2475 8596

Financiële vragen

administratie@dakster.nl

Voor aanvragen van een dakschouw of offerte

Voor alle meldingen die onder de garantieregeling in behandeling genomen moeten worden
garantie@dakster.nl
Garantiemeldingen buiten kantooruren
06 1530 6740

KVK 37088942
BTW NL002100550B35